مصاحبه ی شرکت امید آفرینان مهندسی آینده با ۳DPrint98

مصاحبه ی شرکت امید آفرینان مهندسی آینده با 3DPrint98

خلاصه

در این مصاحبه شما را با اولین شرکت ارائه‌کننده پرینترهای سه‌بعدی زیستی، به‌صورت تجاری در ایران آشنا می‌کنیم.

در مطالب قبلی به معرفی پرینترهای سه‌بعدی نحوه کار با آن ها و انواع فناوری های چاپ سه بعدی پرداختیم ، در مطالب آتی قصد داریم تا شما را با فعالان این حوزه در ایران آشنا کنیم .

در این مصاحبه شما را با اولین شرکت ارائه‌کننده پرینترهای سه‌بعدی زیستی، به‌صورت تجاری در ایران آشنا می‌کنیم

شرکت امیدآفرینان مهندسی آینده در سال ۱۳۹۵ توسط سه تن از دانش‌آموختگان دانشگاه صنعتی شریف تأسیس شد و در آبان ماه ۱۳۹۶ توانست به جمع شرکت‌های دانش‌ بنیان بپیوندد.

لوگوی امید آفرینان مهندسی آینده

اولین فروش

این شرکت اولین پرینتر سه‌بعدی زیستی ساخت خود را توانست در اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ به بازار عرضه کند و بدین ترتیب اولین فروش تجاری این شرکت شکل گرفت.

نمونه های تولید شده

این شرکت توانسته است نمونه های ازمایشگاهی اعضای بدن ماننده گوش و بینی را نیز به چاپ برساند همچنین نمونه هایی مانند جمجمه ی حیوانات را به مرحله ی تست حیوانی نزدیک کرده است و امیدواریم در آینده ای نزدیک شاهد پیوند این نمونه ها روی انسان نیز باشیم .

نمونه گوش چاپ شده توسط چاپگر های زیستی 3DBio
نمونه گوش چاپ شده توسط چاپگر های زیستی 3DBio
نمونه بافت چاپ شده توسط چاپگر های زیستی 3DBio
نمونه بافت چاپ شده توسط چاپگر های زیستی 3DBio

محصولات

به گفته دکتر حاج حسینعلی مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان امیدآفرینان مهندسی آینده این شرکت در حال حاضر سازنده 4 پرینتر سه‌بعدی زیستی با نام‌های BioFab X2/  PioneerX2/ PioneerX4/ BioFab X4می باشد. سری چاپگر های زیستی BioFab  با بهره‌گیری از سیستم عملگرهای نیوماتیکی و قابلیت اعمال فشار بالا، چاپ گستره وسیعی از مواد زیستی جهت ایجاد بافت‌هایی همچون قلب، پوست، غضروف یا استخوان را فراهم می‌کند. دیگر پرینترهای سه‌بعدی این شرکت Pioneer نام دارد که با استفاده از سیستم Piston Micro Extrusion ساخته‌ شده‌اند، که بدین‌صورت کنترل بی‌نظیری را بر فرایندهای چاپ، به‌ویژه در چاپ انواع هیدروژل ها را فراهم می‌کند. با استفاده از این فناوری می‌توان سرعت و میزان عقب‌نشینی مواد را با دقت بالایی تنظیم کرد.

پرینتر سه بعدی زیستی PioneerX4
پرینتر سه بعدی زیستی PioneerX4

پرینتر سه بعدی زیستی biofabX4

پرینتر سه بعدی زیستی biofabX2
پرینتر سه بعدی زیستی biofabX2

جوهر های زیستی

به نقل از دکتر حاج حسینعلی این شرکت تولیدکننده جوهرهای زیستی یا بایو اینک (BIO INK) نیز می‌باشد که توانسته است 9 جوهر زیستی را به‌صورت بومی‌سازی شده تولید کند، این جوهرهای زیستی عبارت‌اند از جوهر ميکروفلوئیدیک، جوهر Cranio ، جوهر Coaxial، جوهر Osteo-Ink، جوهر soft-ink، جوهر زیستی پلیمر آلژینات، جوهر زیستی اختصاصی  PCL/Startch و جوهر زیستی  Polycaprolactone که تمامی این جوهرها برگرفته از دانش متخصصان این شرکت می‌باشند.

نمونه ای از یک جوهر زیستی

ویژگی ها

وی افزود به دلیل تنوع بالای روش‌های چاپ زیستی و نیاز به استفاده از مواد اولیه مختلف در روش های مختلف، تمامی پرینترهای سه‌بعدی این شرکت به‌صورت ماژولار می‌باشد .

به‌عنوان ‌مثال با نصب ماژول فیلتر هپا H14 درصورتی‌که امکان استفاده از هود برای پرینت سلولی وجود نداشته باشد، با اضافه کردن این ماژول محیط داخل چاپگر زیستی به محیطی مشابه هود کلاس دو تبدیل می‌شود و امکان چاپ زیستی با کمترین خطر را فراهم می‌کند یا کاربر می‌تواند با اضافه کردن ماژول کراسلینک UV امکان استفاده از موادی که با طول‌موج UV کراسلینک می‌شوند را فراهم ‌کند. توان بالای این ماژول امکان کراسلینک انواع مواد را فراهم می‌کند.

در آخر می‌توانید جهت کسب اطلاعات  بیشتر در این زمینه به پایگاه اطلاع‌رسانی به نشانی  https://3d-bio.ir/ مراجعه فرمائید .


امید آفرینان مهندسی آینده

مجموعه افتخارات شرکت امید آفرینان مهندسی آینده
مجموعه افتخارات شرکت امید آفرینان مهندسی آینده

اشتراک گذاری مستقیم این مطلب در :

اشتراک گذاری در email
Email
اشتراک گذاری در whatsapp
WhatsApp
اشتراک گذاری در telegram
Telegram