پیوند گوش زنده با پرینت سه بعدی
اولین پیوند گوش زنده با پرینت سه بعدی با موفقیت روی بیمار کاشته شد.
شرکت 3DBio Therapeutics از کاشت موفقیت آمیز یک پیوند گوش زنده ساخته شده توسط پرینتر سه بعدی بر روی بیمار مبتلا به میکروتیا خبر داده است، وضعیتی که باعث می شود رشد گوش متوقف شود و گوش کوچک و توسعه نیافته باقی بماند.

قبل و بعد عمل پیوند گوش با پرینتر سه بعدی
این گوش با استفاده از سلولهای غضروف خود بیمار برای ایجاد یک گوش زیست سازگار برای کاشت بیوپینت برداری شد و در نهایت با پرینتر های سه بعدی زیستی چاپ شده است .
این ایمپلنت اولین بار در مجموعه آزمایشهای انسانی برای بیماران مبتلا به میکروتیا است و این تحقیقات در کنار مؤسسه ناهنجاری گوش مادرزادی Microtia-Congenital Ear انجام میشود.
به گفته این شرکت، این ایمپلنت با نام AuriNovo™ یک ایمپلنت گوش بافت زنده با چاپ زیستی سه بعدی است که برای بیماران همسان است.

چاپ گوش با پرینتر سه بعدی
ظاهرا میکروتیا، که اغلب فقط در یک گوش اتفاق میافتد، وضعیتی است که گزینههای بسیار کمی برای جراحی ترمیمی دارد و بنابراین چاپ زیستی به عنوان یک راه حل آسان جهت پیوند گوش زنده شناخته شده است.
قبلاً از این پروژه چاپ و پیوند گوش توسط چاپ سه بعدی وجود داشته است، اما در گذشته از پلیمر پلی اتیلن متخلخل (PPE) به عنوان ساختار برای این کار استفاده میشد .
آزمایش AuriNovo اولین آزمایشی در جهان است که از غضروف چاپ شده از سلول های خود کاربر استفاده می کند.
قبل از ظهور تولید افزودنی، راهحلهای معمولی شامل پیوند غضروف دندهای میشد، که اگرچه از نظر زیست سازگاری مفید است، اما نیاز به برداشت زیادی از غضروف دنده دارد.
شیوه ی پیوند گوش
این روش با اسکن سه بعدی از گوش مقابل بیمار شروع می شود تا هندسه گوش بیمار را به طور دقیق منعکس کند تا یک گوش با اندازه کامل تشکیل شود. سپس یک داربست هیدروژل کلاژن با چاپگر سه بعدی زیستی چاپ می شود.
سلول های غضروف گوش خود بیمار در داربست ادغام می شوند و یک گوش زنده با اندازه کامل ایجاد می کنند که آماده پیوند به بیمار است.
چاپگر زیستی گردش کار سریع، با کیفیت و استریل را امکان پذیر می کند و دارای یک الگوریتم برنامه ریزی مسیر چاپ مبتنی بر هوش مصنوعی برای بهینه سازی مسیرهای ابزار برای مواد و هندسه های پیچیده است.

گوش چاپ شده با پرینتر سه بعدی
دکتر آرتورو بونیلا، بنیانگذار Microtia-Congenital، گفت: “به عنوان پزشکی که هزاران کودک مبتلا به میکروتیا را در سراسر جهان درمان کرده است، از معنای این فناوری برای بیماران میکروتیا و خانواده های آنها الهام گرفته ام.
این مطالعه به ما امکان می دهد تا خواص ایمنی و زیبایی شناختی این روش جدید برای بازسازی گوش با استفاده از سلول های غضروفی خود بیمار را بررسی کنیم. امید من این است که AuriNovo روزی به روش استاندارد تبدیل شود که جایگزین روشهای جراحی فعلی برای بازسازی گوش میشود که نیاز به برداشت غضروف دنده یا استفاده از ایمپلنتهای پلی اتیلن متخلخل (PPE) دارد.
ایمپلنت AuriNovo به روش جراحی کمتر تهاجمی نسبت به استفاده از غضروف دنده برای بازسازی نیاز دارد. ما همچنین انتظار داریم که منجر به گوش انعطاف پذیرتر از بازسازی با ایمپلنت PPE شود.
این مطالعه در آگوست 2021 با اولین جراحی ایمپلنت که در مارس سال 2022 انجام شد آغاز شد. طبق مطالب مطبوعاتی شرکت، 11 بیمار در کارآزمایی بالینی پیوند گوش وجود دارند.